27 Mayıs 2013 Pazartesi

Geri Dönüşüm :)

Merhabalar :) bir geri dönüşüm ile karşınızdayım :)
Yengemin şeklini beğenip atmaya kıyamadığı ( :) ) şişeyi yine ablamın değerlendirmem için verdiği kırılmış porselen çaydanlığı biraz da ben parçalayarak yan yana getirdim :)  ve bir vazo yapmaya çalıştım :)
Bakın ortaya ne çıktı ....




Parçaları  tutkalla şişeye yapıştırdım. Beyaz sprey boya ile de boyadım.   


Ağız kısmını kurdele ile süsledim....


Veeee çiçekle vazo buluştu :))


DİKKAT : Kırık porselenlerin kenarları biraz kesici oldu :)
Mutlu kalın.... :) 






26 Mayıs 2013 Pazar

Sepet Süsledim....

Arkadaşımın sözünün olacağından size bahsetmiştim ve yaptığım söz mendillerini bloğumda paylaşmıştım. Bu mendilleri dağıtırken kullanmak için bir de sepet hazırladım. Biraz aceleye geldiğinden yapılış aşamasını sizlerle paylaşamıyorum.







Mutlu kalın :)... 


23 Mayıs 2013 Perşembe

Hobi Etkinliğinden Gelen Hediyelerim...

Müge Hanımın düzenlediğin hobi etkinliğinde Şeker Şeyler Atölyesi ile eşleşmiştim hediyelerini bugün aldım. Gösterdiği ilgi  için  Şeker Şeyler Atölyesine çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.... İşte hediyelerim.....



Hobi Etkinliğinde Gönderdiğim Hediyelerim....

Merhabalar.... Müge Hanım O Bir Anne bloğunun sahibi güzel bir etkinlik düzenlemişti. Bu etkinlikte Şeker Şeyler Atölyesi  sahibi ile eşleşmiştim. İşte gönderdiğim hediyelerim.... Güzel günlerde kullanılsınlar.... :)




21 Mayıs 2013 Salı

Takım bileklikler....

Merhabalar....  :)
Kardeşim gibi sevdiğim Hasan kız arkadaşı ve kendisi için bileklik hazırlamamı istemişti 2 ay falan oldu galiba :D ben biraz tembellik yaptım galiba yenice bitirdim bilekliklerini. Kız arkadaşı ile bilekliğinin takım olmasını istemişti. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım umarım beğenirler....


İpek kumaş ve zincir ile bilekliği hazırladım. Üzerine de iğne oyası ile yaptığım çiçekleri ve doğal taş boncukları taktım. 


Hasan için yaptığım bileklikte de boncuk ve mumlu ip kullandım. 


Bu yazımda yaptığım hediye şişenin içine de bileklikleri koydum  ve Hasan'a verilmek üzere bekliyor :) 
Bakalım beğenecekler mi :)


Mutlu kalın.... :)

16 Mayıs 2013 Perşembe

Çanta Diktim :)

Önceden kullandığım bir çantayı örnek olarak kullandım ve bir sırt çantası diktim kendime :)  Yine dikişlerde yamukluklar var ama olsun zamanla düzelecek inşallah :) Sonucunu çok merak ettiğim için yapım aşamalarının fotoğrafını çekemedim :) ve sonuç işte .... Bakalım beğenecek misiniz :)










Mutlu kalın.... :)

14 Mayıs 2013 Salı

Aşık Kuşlar....

Merhabalar....  Yeni kapladığım fotoğraf albümümü sizinle paylaşmaya geldim :) Albümü kapladım üzerine bir süsleme yapmam gerekiyordu. Bende internete aşık kuşlar yazdım ve sitenin birinde aşık kuş resmi buldum :) beğendim ve onu yapmaya karar verdim . Bazı yerlerini akrilik boya ile boyadım ve desenleri keçeden yaptım. Resimleri aldığım site burası... Buda benim albümüm.....





Mutlu kalın.... :)



10 Mayıs 2013 Cuma

Söz Mendili...

Merhabalar... Yakın bir zamanda çok sevdiğim arkadaşlarımın sözü olacak. Onlar için söz mendili yapacağım. Örnek olsun diye 2 adet hazırladım hem onlar görsünler hem siz görün bloğum sayesinde :) yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :)







Mutlu kalın :)....


7 Mayıs 2013 Salı

Tasma Kolye...

Merhabalar :) Yeni yaptığım kolyemi hemen sizinle paylaşmak istedim klipslerini bile takmadım daha :) Zincirli kolye adıyla yayınladığım yazımdaki kolyemin biraz daha süslenmiş hali ve renk olarakta  farklı çalıştım :) beğenilerinize sunuyorum ...




Mutlu kalın :) 



6 Mayıs 2013 Pazartesi

Salaş Bluz...



Merhaba... 
Bir önceki paylaşımım da olan bluzun kalıbında yeni bir bluz daha diktim...


Burada bluzu daha önce yaptığım keçe broşum ile renklendirerek kullandım..



Burada kemer kullanarak farklı bir tarz yakaladım..



Ve son olarak da daha önce yapmış olduğum kolye ve bilekliklerle yeni bir görünüş oluşturdum. Kullandığım aksesuarlarla bluzum farklı tarzları yakaladı diye düşünüyorum..
Modellik yapan arkadaşım Ezo' ya çok teşekkürler :)